Bloemendaal

Welkom bij Buurtzorg Bloemendaal

Buurtzorg Bloemendaal is een onderdeel van Buurtzorg Nederland dat door heel Nederland kleine zelfsturende buurtzorgteams ondersteunt. 

Onder Buurtzorg Bloemendaal vallen de volgende dorpen: Aerdenhout, Bennebroek, en Vogelenzang.

Per 1 september 2012 zijn wij als buurzorgteam gestart en leveren wij verpleging, persoonlijke verzorging en ondersteunende begeleiding in de gemeente Bloemendaal.
Buurtzorg levert thuiszorg aan iedereen die dit nodig heeft.U kunt denken aan; hulp bij persoonlijke zorg, wondverzorging, de nodige ondersteuning na ziekenhuisopname, complexe thuiszorg en terminale zorg .
Bijzonder aan Buurtzorg is dat het gaat om directe, kleinschalige zorg dicht bij u.
De wijkzuster van toen met de kennis van nu!

De aanmelding bij Buurtzorg wordt door de huisarts of door het ziekenhuis gedaan.  Het is ook mogelijk dat de mantelzorger of uzelf  een aanvraag doet  voor thuiszorg. Wij verzorgen de indicatie en de zorg wordt zo snel mogelijk opgestart.    

Wij werken met gediplomeerde, ervaren verpleegkundigen en ziekenverzorgenden in kleine teams. Het team is klein genoeg om een goede band op te  bouwen met u, de mantelzorgers en de buurtzorg medewerkers, en is groot genoeg om u te garanderen dat wij de zorg op professionele wijze kunnen verlenen.

Wilt u meer weten over Buurtzorg Bloemendaal, neem dan contact met ons op.
06 57020173
bloemendaal@buurtzorgnederland.com